Ga naar de inhoud

De Kruispoort


Jouw pinkstergemeente in Brugge

Wie zijn wij
Kerkdisplay voorbeeld

Volwassenen

Dienst: elke zondag in Tabor om 10u00.

Bidstond: elke dinsdag in Tabor om 19:30.

 

Jota logo

JoTa – Jongeren Tabor

12-17 jarigen die samenkomen om God te aanbidden, Jezus te leren kennen en VEEL plezier te maken. We komen elke tweede vrijdag samen en starten met een nieuw thema van de maand met spel en overdenking

Elke 2 de en 4de zondag komen we samen om ons meer te verdiepen op het thema van die vrijdag    aan de hand van de Bijbel . 

Kinderclub groepsfoto

Kinderclub

Tijdens de eredienst is er een kinderprogramma op maat voor kinderen van 4 -12 jaar. Voor onze allerkleinste is er opvang voorzien met ook kort aandacht voor een Bijbelverhaal.

Wie zijn wij?


We streven ernaar om op een open, creatieve wijze ons geloof in Jezus Christus te beleven in woord en daad. Daarbij voelen we ons verbonden met de wereldwijde gemeenschap van Christenen. We noemen onszelf een "Pinkstergemeenschap" omdat we merken dat de geest van Christus ons enthousiast maakt, ons inspireert en ons dienstbaar maakt voor mensen binnen en buiten de kerk: Pinksteren was namelijk de dag waarop de volgelingen van Jezus voor het eerst de werking van de geest op een bijzondere manier hebben ervaren beleefd.

Info


Waar

Christelijk Ontmoetingscentrum Tabor              
Dampoortstraat 168              
8310 Brugge                             

 

Wanneer 

Elke zondag een dienst om 10u00     

Contact

info@dekruispoort.be